InHouse Design heeft ons interieuradvies gegeven voor de woonkamer en keuken van onze nieuwbouwwoning. Annette is zelfs mee geweest om de kleuren voor de keuken uit te zoeken! Hoe ze het voor elkaar kreeg, weet ik niet, maar het is gelukt om nieuwbouw toch gezellig te maken en naar onze smaak in te richten. Om één lijn te trekken. Dat was onszelf absoluut niet gelukt. We wonen er nu ruim een jaar en het bevalt ons nog steeds. En dat lijkt me wel het bewijs dat het echt is geslaagd! Dank jullie wel!! (En ja, we hadden dus boven ook beter kunnen laten doen 😉).

Familie Voorn

Ik had een vernieuwbouw (volledig gerenoveerde) woning gekocht in Amsterdam. Ik heb Inhouse Design om interieuradvies gevraagd om mij te helpen met het indelen van de mooie ruimtes. Het is super. Heel veel dank en als je in de buurt bent, kom kijken, het echt jouw werk en heel mooi! ik geniet nog elke dag van mijn huis!

Marielle

Fintessa kreeg de sleutel van een prachtig pand. De moeilijkheid was dat het een monumentaal pand is, waardoor bij het interieuradvies een aantal elementen behouden moest blijven. Zoals een aantal houten wanden, glas in lood en dergelijke. Ook op de vloer diende een zachte bekleding te komen. Ooit fungeerde dit pand als een meisjestehuis. En nu dan kwam er een vermogensbeheerder in met kantoren, tradingkamer en vergaderruimtes.

“Annette kan mensen blij maken op een manier die aansluit bij je eigen normen en waarden. Zij kan goed luisteren en zich goed inleven in de klant. Zij heeft onze wensen en ideeën kunnen vertalen naar concrete voorstellen in een gedetailleerd interieuradvies. Annette is creatief en kan veel verschillende zaken tegelijk doen. Daarnaast heeft zij een positieve instelling dat heel fijn is om mee samen te werken.”

Fintessa

Wij hebben vorig jaar appartement gekocht. Wij hadden een aantal wensen dat inhield dat er nog wel verbouwd moest worden. Annette heeft een prachtige nieuwe indeling voor ons gemaakt van de totale ruimte. Daardoor heeft zij een kledingkamer gecreëerd die er oorspronkelijk niet was en ook het toilet uit de badkamer gehaald. Wij hebben een heel druk bestaan en Annette heeft ons veel werk uit handen genomen door mee te gaan naar badkamer- en keukenleveranciers en zij was aanwezig bij de overleggen met de aannemer.

“Heel erg bedankt voor je interieuradvies. Het heeft ons erg geholpen en het is daarom een supermooi huis geworden.”

 Familie Schonheim

Een boerderij in de polder met veel elementen uit de jaren ’70 was een enorme uitdaging. Wij hadden al eerder met Annette samengewerkt. Dat beviel zo goed, dat wij haar direct weer hebben benaderd voor opnieuw een interieuradvies toen wij dit huis kochten. InHouse Design is erin geslaagd om samen met een team bestaande uit de architect, de aannemer en natuurlijk Frank en Mariska, een mooi plan te maken.

“Wij hebben de samenwerking met Annette als heel inspirerend ervaren. Zij luistert goed. Is persoonlijk, klantgericht en natuurlijk vakinhoudelijk erg deskundig. Een perfecte combinatie van vriendelijk en meegaand, maar zij zet ook haar eigen stempel op het ontwerp.”

Frank

Voorbeelden interieuradvies

Astrid en Ben

Astrid en Ben Astrid en Ben gaan terug naar het dorp waar zij zijn opgegroeid. Zij hebben een prachtig monumentaal pand aangekocht midden in het centrum van Breukelen. Met de gezellige Kerkbrink voor de deur. De bovenste verdieping is als een soort loft wat uitnodigde om er ook een heerlijke slaapruimte voor henzelf te creëren. [...]

Karen en Fabian

De woning van Karen en Fabian is afgelopen jaar gebouwd. Tijdens de bouwperiode van deze woning liepen zij tegen twijfels op bij het maken van grote keuzes.

Christel en Ben

Een kijkje in de toekomst. Dat is wat Christel en Ben wensten. Zij kozen voor het pakket “The whole, luscious meal”.

Familie Van den Bosch

Een mix van bestaande en nieuwe elementen is gebruikt voor een prachtig eindresultaat..

Hester en Bert bovenverdieping

Een mooie oplossing bij schuine wanden op de bovenverdieping.

Hester en Bert

Hester en Bert genieten van hun nieuwe recreatiewoning aan het water..

mariska

Mariska wilde graag een kantoor aan huis. Echter, deze moest wel een huiselijke warme sfeer hebben…

locatie bosboom

Deze woning aan de Bosboom Toussaintstraat had niet heel veel nodig…

fintessa

In Baarn stond een prachtig mooi statig pand dat heel vroeger een meisjeskostschool was…

familie voorn

Familie Voorn werd tijdens de bouw ondersteund door Inhouse Design

Moderne meubels

Het appartement van Marielle is er een met authentieke monumentale elementen…

frank & mariska

Frank en Mariska gingen verhuizen naar een grotere woning…

kimberly & kevin

Kimberly en Kevin hebben hun eerste huisje gekocht…

familie schouten

Familie Schouten kocht een monumentale woning in Amsterdam…


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl