Hester en Bert

Deze recreatiewoning aan de Loosdrechtse Plassen wilden zij graag kopen vanwege de mooie ligging aan het water. Maar binnen was deze behoorlijk gedateerd. Bekend was dat de eetkeuken voor Bert en Hester een centrale plaats is (ook in hun bestaande woning) waar vrienden vooral aan de eettafel aanschuiven om gezellig lange avonden te tafelen. Waar bij de vorige bewoners de ouderslaapkamer en een badkamer was, bedacht Annette daarom een mooie woon-/eetkeuken met uitzicht op het water vanaf de eettafel… In de zithoek kwam een mooie gashaard. In de schouw is de tv verwerkt. Het uitzicht van de zithoek is ook op het water vanwege de mooie openslaande deuren links en rechts naast de haardpartij. De locatie van de voormalige keuken werd een werkhoek. Wat een plaatje…


Blijf op de hoogte

ja, inspireer mij. Ik ontvang graag jouw tips per mail

Branding by Superfanfactory.nl