Christel & Ben

Een kijkje in de toekomst. Dat is wat Christel en Ben wensten. Hun schitterende nieuwbouwhuis was in aanbouw. Gedurende dit traject moesten zij wel al belangrijke beslissingen nemen. Zij kozen voor  het pakket “The whole, luscious meal”. Daarmee kregen zijn voldoende steun om aan de slag te kunnen met het creëren van de woonruimte waarin zij zich thuis voelen. Omdat het huis in Noordwijk aan Zee is gebouwd, hebben we het strandgevoel hier doorgevoerd, maar dan wel met een nieuw jasje. Zij houden van Scandinavische invloeden. Inmiddels heb ik ook de verdiepingen voor hen mogen ontwerpen.

Render1

Render1

Grotere foto
Render2

Render2

Grotere foto
render3

render3

Grotere foto
render5

render5

Grotere foto
render6

render6

Grotere foto

Blijf op de hoogte

ja, inspireer mij. Ik ontvang graag jouw tips per mail

Branding by Superfanfactory.nl