interieurstylist amsterdam

Interieurstylist – Mijn verhaal

Een mooi interieur ontwerpen, daar word ik als interieurstylist gelukkig van. Ik geniet van het creëren van een ruimte die eenheid uitstraalt. Maar wat ik vooral bijzonder vind? Dat ik dit voor een ander mag doen.

Met InHouse Design richt ik leef- of werkruimtes in die stijlvol, comfortabel én functioneel zijn. Dat design moet passen bij je smaak, je doelen én je karakter – of het nu privé of zakelijk is. InHouse Design is gevestigd in Amsterdam, maar mijn interieuradviezen zijn niet gebonden aan een locatie. Ik kom graag naar jou toe.

Hoe zorgen we voor die balans? Hoe geef ik als interieurstylist die ruimte een verrassende twist? Nou, vooral door eerst goed uit te vogelen wat je precies wilt. Vertel het me, ik sta al te popelen om te luisteren.
Maar… vertrouw erop dat ik begrijp dat je ook mijn input nodig hebt als het even lastig wordt om te beslissen.

Ik baseer de adviezen die ik geef op drie werkgebieden: bouwkunde, interieurdesign én de huidige trends.
Een opmerkelijke combinatie, ik weet het, maar met bewezen waarde voor het resultaat. Als interieurstylist schakel ik daardoor makkelijk met vakmannen uit de bouw.

… Oh, en voor wie het graag wilt weten: ik mag mezelf alweer sinds 2004 Master of Interior Design noemen en heb een opleiding in de makelaardij afgerond, waarbij ik flink werd overladen met kennis over bouwkunde.

interieurstylist amsterdam annette

Alles valt op zijn plek. Onze plek. Warm gevoel.

Familie Van Wijk

Mijn passie als interieurstylist

“Zoals die juiste harmonie van smaken een lekkere risotto maken, zo creëren wij een harmonie voor je ruimte.”

Als jong meisje kon ik urenlang genieten van het inrichten van de meubelzaak van mijn ouders. Al die meubels stonden eerst achter elkaar. Saaie boel, vond ik. Ik ontdekte dat aandacht voor inrichting een wonderlijk effect kon hebben op de sfeer. Met een kleine omweg via de makelaardij, heb ik er in 2003 mijn werk van gemaakt.

Het is mijn passie als interieurstylist om voor jou een mooi interieur te bedenken dat niet hetzelfde is als dat van de buren. Een met verrassingen waar jij misschien nog niet aan hebt gedacht en met jouw wensen erin verwerkt. Ik geef je ideeën:

  • voor aanpassingen voor je huidige woning als interieurstylist,
  • om te kunnen zien hoe het is om in je woning te zijn terwijl deze nog moet worden gebouwd of verbouwd,
  • zodat jij dan al via het 3D-ontwerp naar binnen kan zelfs nog voordat de aannemer begint.

Voor jou goede ontwerpen maken, daar loop ik warm voor.

Samen met mijn klanten zoek ik naar al die elementen die een bijzonder geheel vormen. Kan ik jou als interieurstylist daar ook mee helpen? Ik ben gevestigd in Amsterdam, maar reis ook graag naar jou toe buiten de stad en zelfs buiten Nederland.

interieuradvies interieurstylist Amsterdam

In de spotlight!


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl