interieuradvies amsterdam

interieuradvies voor jou

Ben je er klaar voor om te ontdekken hoe we aan de slag kunnen gaan? Ik heb 3 pakketten voor je samengesteld. Allemaal doordrenkt met interieuradvies voor jou, maar ieder met een andere manier van samenwerken. Of je nu in Amsterdam woont of 100 km verderop of in het buitenland, ik maak graag voor jou een passend interieuradvies.

Interieuradvies pakketten

Hoe bepaal je welk pakket bij je past? Nou, dat ligt eraan hoeveel tijd je zelf aan de ruimte en het design wilt besteden en – uiteraard – aan je budget. Als jij en je partner berendruk zijn en mijlenver uit elkaar liggen qua smaak, wil je wellicht wat meer op mij kunnen steunen. Of visa versa, natuurlijk. Met mijn persoonlijke mix van ontwerpervaring, bouwkundekennis, smaak en inlevingsvermogen in jouw of jullie lifestyle maak ik het interieurontwerp dat bij je past.

a different flavour?

interieuradvies pakket 1

De ruimte moet nog worden gebouwd of verbouwd of – wat ook kan – je woont er al. Je staat voor een paar belangrijke interieurbeslissingen, maar je twijfelt enorm. Welke muur geef je welke kleur? Waar plaats je de nieuwe keuken en in welke opstelling? Wat zou een aanbouw qua ruimte opleveren? Kies je voor een lange bank of een hoekbank? Enzovoorts, enzovoorts. Wanneer je de verkeerde beslissing neemt, is je investering weg. Daarom wil je het in één keer goed doen. Waar begin je dan? Ik help je graag. Ik maak jouw woonruimte in een 3D weergave met daarin jouw wensen/plannen zodat jij je ideeën gevisualiseerd krijgt. Ook maak ik mooie foto-echte renders voor jou. Hiermee geef ik jou alvast een kijkje in de toekomst. Zodat je weloverwogen grote beslissingen kunt nemen.

A HOMEMADE RECIPE 

Interieuradvies pakket 2

Even proeven hoe dat smaakt, zo’n interieuradvies? Met dit pakket hou jij wat meer de touwtjes in handen. Zeker als je zo geniet van het uitzoeken van je eigen spullen, maar evengoed wat houvast wilt qua stijl, is dit een perfecte oplossing. Ik help je aan een handig stappenplan, zodat jouw ruimte een beetje van jou én een beetje van mij krijgt. Zie het maar als een recept. Je krijgt de ingrediënten en instructies, de rest is up to you.  

Psst… dit is het meest afgenomen pakket.

 

the whole, luscious meal

Interieuradvies pakket 3

Je nergens zorgen over maken en toch een prachtig gedesignde ruimte krijgen. Daar word jij happy van. Het is immers al druk genoeg met die verbouwing of verhuizing. Hoe fijn is het om dan te kunnen delegeren? Natuurlijk, jij bent de eindbeslisser in het geheel, maar ik zorg ervoor dat er een gedetailleerd interieuradvies met stappenplan komt én maak alvast een selectie van artikelen voor je. Ben je het eens met die artikelen? Dan worden ze vervolgens bij de voordeur afgeleverd. Zie mij in dit geval maar als je private chef die een heerlijk 5-gangendiner voor je klaarmaakt. Kies vooraf je favoriete gerechten… en geniet.

interieuradvies amsterdam west gooi

Interieuradvies voor je huis

Welk ander doel heeft je huis dan je er helemaal senang voelen, in eenheid met ieder element in het design? Je huis de enige plek waar je gewoon kunt ‘zijn’, in je slobberkleren kunt ontspannen en ongestoord een boek kunt lezen, genietend van een glas wijn. We ontdekken hoe die plek tot zijn recht komt met een design dat bij je past. Dat werken we tot in detail uit. Zelfs tot aan de kleur van de schroeven. Zullen we ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? De eerste afspraak is vrijblijvend.

Voor de zaak

Vanaf het moment dat een klant over de drempel stapt, doet hij een ervaring op met je bedrijf. De inrichting van het pand is daarom veel meer dan dat. Je inrichting ademt de cultuur. Hoe geef je zakelijke relaties een beleving die past bij de waarden van het bedrijf? En bij de doelstellingen? Hoe creëer je ruimtes die bijdragen aan de effectiviteit van medewerkers? Laten we dat samen ondervinden. Met een design dat past bij het bedrijf, het pand en de gewenste resultaten. Een eerste meeting is helemaal vrijblijvend.

Interieuradvies voor je huis

Welk ander doel heeft je huis dan je er helemaal senang voelen, in eenheid met ieder element in het design? Je huis de enige plek waar je gewoon kunt ‘zijn’, in je slobberkleren kunt ontspannen en ongestoord een boek kunt lezen, genietend van een glas wijn. We ontdekken hoe die plek tot zijn recht komt met een design dat bij je past. Dat werken we tot in detail uit. Zelfs tot aan de kleur van de schroeven. Zullen we ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? De eerste afspraak is vrijblijvend.

Interieuradvies voor de zaak

Vanaf het moment dat een klant over de drempel stapt, doet hij een ervaring op met je bedrijf. De inrichting van het pand is daarom veel meer dan dat.
Je inrichting ademt de cultuur. Hoe geef je zakelijke relaties een beleving die past bij de waarden van het bedrijf? En bij de doelstellingen? Hoe creëer je ruimtes die bijdragen aan de effectiviteit van medewerkers? Laten we dat samen ondervinden. Met een design dat past bij het bedrijf, het pand en de gewenste resultaten. Een eerste meeting is helemaal vrijblijvend.

We zijn erg tevreden over het interieuradvies. Het geplaatste muurtje staat erg mooi. De eethoek is er ook knusser door geworden.

Familie Houwer


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl