De ruimte moet nog worden gebouwd of verbouwd of – wat ook kan – je woont er al. Je staat voor een paar belangrijke interieurbeslissingen, maar je twijfelt enorm. Welke muur geef je welke kleur? Waar plaats je de nieuwe keuken en in welke opstelling? Wat zou een aanbouw qua ruimte opleveren? Kies je voor een lange bank of een hoekbank? Enzovoorts, enzovoorts. Wanneer je de verkeerde beslissing neemt, is je investering weg. Daarom wil je het in één keer goed doen. Waar begin je dan? Ik help je graag. Met dit interieuradvies pakket geef ik je een echte “look in the future”, een visuele blik naar de door jou gewenste verandering. Ik voer jouw woonruimte in met jouw wensen/plannen in een mooie 3D weergave zodat jij je ideeën gevisualiseerd krijgt. Ook maak ik mooie foto-echte renders voor jou. Hiermee geef ik jou alvast een kijkje in de toekomst. Zodat je weloverwogen grote beslissingen kunt nemen.

HOE GAAN WE WERKEN?

Meld je online aan voor dit pakket. Ik neem dan contact met jou op voor een vrijblijvend intakegesprek. Vervolgens stuur ik jou het voorstel tot samenwerking. Na goedkeuring ga ik voor jou aan de slag met een mooi 3d ontwerp, aangevuld met renders. Zo creëren we samen jouw nieuwe interieur en krijg jij een goed inzicht of je jouw plannen wel of niet gaat uitvoeren. Desgewenst kunnen wij dit aanvullen met een adviesplan.

WAT KRIJG JE DAN CONCREET VAN MIJ

Ik maak voor jou een prachtige digitale visualisatie van jouw woonruimte met alle nieuwe wensen en/of ideeën in 3D. Daarnaast krijg je ook een paar foto-echte digitale afbeeldingen hiervan. Dit alles krijg jij voor jezelf op een usb stickje of via We Transfer. Wel zo handig, ook als je je ideeën vervolgens wilt bespreken met een vakspecialist ter uitvoering. Ik kan het meestal niet laten om je wat extra stylingtips erbij te geven. Aard van het beestje.

Nu kun je aan de slag. En kun je je ruimte een nieuw sausje gegeven!
Idee: dit is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor iemand anders…

 

“Jouw ideeën en duidelijkheid over wat wel en niet goed zou zijn, heeft ons erg geholpen! Het was erg prettig dat je daarbij goed luisterde naar wat wij wilden en belangrijk vonden. Daar sloot je goed bij aan. Jouw adviezen en deskundigheid gaven ons net dat duwtje/steuntje in de rug om grote beslissingen te nemen. Kortom: Ontzettend bedankt!”

Familie Bolscher

Het was voor ons de eerste keer dat we professioneel advies inwonnen voor de inrichting van ons nieuwe huis. Het is ons prima bevallen! Ten eerste heeft het ons veel tijd gescheeld, we konden nu gericht winkelen. Verder konden we, zonder het basisadvies geweld aan te doen, wel onze eigen invulling geven. Hartelijk dank!

Familie Van Dongen


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl