De ruimte is prachtig. Er heerst een heerlijke sfeer en in de basis kloppen de kleuren en meubels helemaal. Maar tegelijkertijd kan hij wel een oppepper gebruiken. Je kijkt al jaren tegen dezelfde dingen aan en bent nieuwsgierig hoe de nieuwe trends er bij jou zouden uitzien. Of je zou wat meer rust willen creëren. Waar begin je dan? Met dit interieuradvies pakket geven we je ruimte een make-over. Eigenlijk blijft het gerecht hetzelfde, maar gieten we er net een ander sausje over. Verandering van spijs, doet eten.

HOE GAAN WE WERKEN?

Meld je online aan voor dit pakket en volg de stappen. Na de betaling ontvang je van mij een intakeformulier. Ik vraag je hier stap voor stap in om handige informatie aan te leveren. Denk aan foto’s en filmpjes van de ruimte. Ik onderzoek welke artikelen passen bij je sfeer. Hiervan stuur ik je eerst een document, zodat je deze sfeer een beetje kunt proeven. Kun je je vinden in het voorstel voor de make-over van je ruimte? Dan ga ik erop uit om deze (of soortgelijke) artikelen voor je te kopen. Je plaatst de artikelen zelf in de ruimte. Zo creëren we samen jouw nieuwe interieur.

WAT KRIJG JE DAN CONCREET VAN MIJ

Alle gekochte artikelen stop ik met een handige plattegrond in een doos: jouw verrassingspakket! Zo krijg je alles aan de voordeur afgeleverd en weet je meteen waar je ze neer kunt zetten. Wel zo handig. Ik kan het meestal niet laten om je wat extra stylingtips erbij te geven. Aard van het beestje.

Nu kun je aan de slag. In 1 dag tijd heb je je ruimte een nieuw sausje gegeven!
Idee: dit is natuurlijk ook een fantastisch cadeau voor iemand anders…

 

“Jouw ideeën en duidelijkheid over wat wel en niet goed zou zijn, heeft ons erg geholpen! Het was erg prettig dat je daarbij goed luisterde naar wat wij wilden en belangrijk vonden. Daar sloot je goed bij aan. Jouw adviezen en deskundigheid gaven ons net dat duwtje/steuntje in de rug om grote beslissingen te nemen. Kortom: Ontzettend bedankt!”

Familie Bolscher

Het was voor ons de eerste keer dat we professioneel advies inwonnen voor de inrichting van ons nieuwe huis. Het is ons prima bevallen! Ten eerste heeft het ons veel tijd gescheeld, we konden nu gericht winkelen. Verder konden we, zonder het basisadvies geweld aan te doen, wel onze eigen invulling geven. Hartelijk dank!

Familie Van Dongen


Blijf op de hoogte

ja, inspireer mij. Ik ontvang graag jouw tips per mail

Branding by Superfanfactory.nl