?>

Je nergens zorgen over maken en toch een prachtig ontworpen ruimte krijgen.
Daar word jij happy van. Het is immers al druk genoeg met die verbouwing of verhuizing. Hoe fijn is het om dan te kunnen delegeren? Natuurlijk, jij bent de eindbeslisser in het geheel, maar ik zorg dat er een gedetailleerd stappenplan komt én ga voor je shoppen.
Al die spullen worden vervolgens bij de voordeur afgeleverd. Zie mij in dit geval maar als je private chef die een heerlijk 5-gangendiner voor je klaarmaakt. Kies je vooraf favoriete gerechten… en geniet van dit meer dan complete interieuradvies pakket.

HOE GAAN WE WERKEN?

Nadat je je online hebt aangemeld, bel ik je zo gauw mogelijk op om een datum te prikken voor een intakegesprek. Tijdens deze intake nemen we alles voor het ontwerp van de ruimte door.
Je smaak, je wensen, je doelen… alles! Dit duurt ongeveer 1 tot 2 uur. Wil je een design voor een andere ruimte, omdat je gaat verhuizen of een nieuwe ruimte gaat bouwen? Dan kom ik je ook graag daar opzoeken om een goed beeld te krijgen van die ruimte. Vervolgens maak ik een definitieve offerte voor het hele interieuradvies pakket. Ben je het er helemaal mee eens? Dan zet ik mijn ontwerpbrein aan. Geef me hier even de tijd voor: het duurt tot dusver in totaal een week of 4 tot 5. Tijd om al die ideeën zichtbaar te maken: we maken daarom een afspraak, zodat ik je mijn advies kan presenteren.

 *Gaat het om een nieuwe woning? Geef me dan de bouwtekening en de koopbrochure mee. Daarmee kan ik ook aan de slag.

WAT KRIJG JE DAN CONCREET VAN MIJ?

Ik kom met een aardig groot interieuradvies pakket bij je langs om het concept te presenteren. Daarin heb ik een moodboard opgenomen, zodat je de sfeer van het ontwerp meteen kunt proeven. Het designboek maakt de individuele elementen van het concept concreter.

Tip: neem hier even de tijd voor. De presentatie kan al gauw 2 uur duren!

 

IN DIT DESIGNBOEK TREF JE:

  • Een overzichtelijk stappenplan dat je zelf eenvoudig kunt doorlopen
  • De opstelling van de bestaande én nieuwe meubels, helemaal op schaal
  • 3-d afbeeldingen om het ontwerp écht goed te kunnen visualiseren
  • Advies voor kleuren en materialen voor wanden, plafond, deuren en vloeren
  • Een gedetailleerd advies voor de raambekleding mét knipstalen en een offerte van een leverancier
  • Ik ben alvast voor je gaan winkelen. Het resultaat daarvan vind je in een uitgebreid voorstel met meubels en andere elementen die in het ontwerp passen, inclusief verkoopadressen, artikelnummers (of -namen), kleurstalen, afmetingen, prijs en levertijd. Oh, en waar je dit item in de ruimte plaatst…
  • Aandacht voor licht in een verlichtingsplan, een plattegrond en concrete tips voor de lampsoorten – ook weer inclusief verkoopadres, artikelnummer of -naam, afmetingen, prijs en levertijd.
  • Quick & easy stylingadvies voor die finishing touch van de ruimte

Ook dat kan. Ik lever je zoveel mogelijk monsters aan, eventueel aangevuld met folders. Kleurenstalen voor de wanden en het plafond, maar ook stalen voor de vloer, stoffen, meubels, ramen, vloerkleden enzovoorts.

Klaar voor de laatste stap? We gaan samen erop uit om de meubels in real life te bewonderen en te voelen of ze lekker zitten.

Als je daarna nog vragen hebt, schroom niet om me te bellen voor extra begeleiding in dit interieuradvies. Ik blijf beschikbaar tot de hele ruimte is ingericht. …Oh ja, mocht je nou net zo’n mooi ontworpen keuken of badkamer willen, laat het me weten. Dan nemen we die optie mee in de offerte.


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl