Jaren geleden kochten wij een nieuwbouwwoning. Ik was razend enthousiast. Je snapt het wel… meteen gestart met het maken van Pinterest-borden, het verslinden van woonbladen en natuurlijk Instagram afspeuren naar leuke ideeën. Te leuk. Ik droomde al van ons nieuwe huisje. In één klap werd ik echter teruggefloten door de aannemer. Of ik al wist hoe ik de bouw­kundige indeling van de woning exact wilde? Muurtje erin of muurtje eruit? Welke keuken hadden we uitgezocht, want dan kon hij alvast de leidingen plannen en materialen inkopen. En het elektriciteitsplan dan? Huh, Elektriciteitsplan?? De bouw moest nog beginnen. Ja, die technische zaken, daar had ik helemaal niet aan gedacht. Is toch helemaal niet leuk? Ik was mijzelf aan het inspireren door leuke kleurtjes en stijltjes voor de vloer, meubelen, kleurtjes, stijl, enzovoorts.

 

Waar komen alle aansluitingen?

Maar ja, de puzzel moet dus wel goed in elkaar vallen. Je zult maar een lichtpunt in het plafond hebben dat niet boven je eethoek of kookeiland uitkomt. Dat is dan flink balen. Terwijl je bij een nieuwbouwwoning juist nog alles kunt bepalen zoals jij dat uiteindelijk wilt hebben. Het is tenslotte net zo belangrijk dat alle leidingen en elektriciteitspunten op de goede plek wordt gepland.

 

Wanneer interieuradvies aanvragen?

Wat ik toen dan ook heb geleerd, is om heel vroeg in het bouwstadium aan de slag te gaan met het bepalen van alle basiselementen. Ik help je daar graag bij. Terwijl jij je ondertussen vooral bezig houdt met de leuke dingen (zoals het maken van gave Pinterest-borden of het verzamelen van ideeën die jij zo onwijs leuk vindt) maak ik voor jou een 3D-visualisatie van de nieuwe woning.

Ben jij al aardig op weg met het vinden van mooie plaatjes? Dan ga ik vervolgens aan de slag met jouw wensen en maak een mooi ontwerp voor de ruimte. Samen kijken we ook naar de keuken of badkamer.

Presentatie

Dan komt het moment dat we samen door de ruimte(s) gaan wandelen met behulp van een animatie-filmpje van jouw nieuwe woning. Jij gaat zien en beleven hoe de woning wordt. Hoe het is om daar te zijn. En hoe alles bij elkaar staat. En het mooie is, daar hoeft de woning nog hele­maal niet voor te zijn gebouwd of gereed te zijn. Zoals bijvoorbeeld bij dit plan voor Petra. Haar appartement is inmiddels in aanbouw en hope­lijk zal zij er in het voorjaar van 2019 gaan wonen.

Petra nam bij mij het pakket af “A homemade recipe”. Heel fijn, want je kunt op een advies als deze jouw beslissingen baseren en dan samen met de aannemer alle voorbereidingen op de juiste locaties laten maken.

Samen maken we een heel mooi plan.

 

Voorkomen is beter dan genezen

Hoe eerder je dus een compleet ontwerp laat maken, des te meer kun je elementen in je nieuwe woning op de gewenste locatie laten aanbrengen of voorbereiden. Denk aan lichtpunten, keukenlei­dingen, stop­contacten en schakelaars, televisie-aansluitingen, domotica, enzovoorts. Ik help je graag bij het maken van een mooi plan dat jij aan de aannemer kunt overleggen.

Neem contact op via de contactpagina.

 

delen

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,linkedin” sharebtn_style=”button” style=”icon” template=”15″ native=”yes”]

ook interessant

ccd7c83f09a00b09409d7169b285a305

9ea7f3d5ea3012b1c6b238489b039dd4

delen

[easy-social-share buttons=”facebook,twitter,google,pinterest,linkedin” sharebtn_style=”button” template=”15″ native=”yes” flex=”yes”]

Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl