Jij houdt van elegantie en een stukje geschiedenis in je huis. Deze woonstijl brengt daarom meerdere stijlelementen uit voorgaande stijlperiodes bij elkaar. Je ziet hier subtiele verwijzingen naar vroeger in terug, zoals de renaissance, barok en rococo. Die stijlen komen tot leven in de hoge deuren, prachtige lambriseringen en ornamenten: precies waar jij warm voor loopt. Je kunt het waarderen als hier een subtiel designelement aan wordt toegevoegd. Het resultaat is dan immers die elegante, klassieke, en eclectische look met een moderne touch: de look die bij je past.

Materialen die bij deze stijl passen

In een klassiek interieur worden luxe, glanzende stoffen en velours gecombineerd met een wat robuuster materiaal als leer. Op de vloer ligt donker hout, een visgraatparket of natuursteen en je ziet veel gecapitonneerde banken en fauteuils. Op de wand kan een behang met grote print of een ingetogen kleur worden toegepast. De stijl komt vooral tot leven door de keuze voor de modellen en afwerking.

Kleuren die bij deze stijl passen

Witte basis- en grijstinten, waaraan enkele kleuren worden toegevoegd. Dit kunnen alle kleuren zijn.

Accessoires die bij deze stijl passen

Verse bloemen geven de ruimte een klassieke tint, maar anno 2018 zie je ook regelmatig mooie boeken op salontafels en kastjes liggen. Goudkleurige accessoires, velvet stoelen en kussens, maar ook trendy marmeren accessoires zijn een goede match. Key in deze stijl zijn echter prachtige erfstukken: die brengen de stijl tot leven.

Zo ziet dat er in 2018 uit

copyright Pippa Jameson Interiors

benieuwd wat inhouse design voor jou kan betekenen?
maak nu een afspraak met annette


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl