Jij houdt van eenvoud, rust en hebt een no-nonsense instelling als het gaat om je stijl. Wit en natureltinten, aangevuld met zwart om het wat stoerder te maken en pastel voor meer warmte, zorgen voor een frisse sfeer in jouw huis. In deze stijl herken je veel Scandinavische invloeden: de belijning blijft clean, maar er wordt gewerkt met verschillende texturen en lagen om het beeld toch interessant te houden. Dit maakt het een heel tijdloze stijl.

Materialen die bij deze stijl passen

Hout, rotan, bamboe, aardewerk, linnen en wol. Hout is een materiaal dat domineert in deze woonstijl, het gaat van blank en glad afgewerkt tot ruw en gebutst.

Kleuren die bij deze stijl passen

Wittinten, crème en beige. Grijs en zwart komen op subtiele wijze terug. De basic kleuren en pasteltinten zorgen voor eenvoud, rust en een frisse sfeer in jouw interieur.

Accessoires die bij deze stijl passen

Bij deze stijl passen vooral kleine accessoires: meerdere houten krukjes in plaats van één grote salontafel, veel gebreide kussens en plaids over het bed en op de bank. Kandelaren, manden en poefs zijn ook populair in deze woonstijl.

zo ziet dat er in 2018 uit

benieuwd wat inhouse design voor jou kan betekenen?
maak nu een afspraak met annette


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl