Voor jou mag je interieur zijn van je excentrieke, zonnige karakter. De bohemian stijl is daarom enigszins extravagant: de aardse, helderwitte basiskleuren worden met felle, bonte kleuren of juist witttinten gecombineerd. Die zie je bijvoorbeeld terug in vrolijke, unieke meubels. In dit interieur tref je een interessante mix van materialen, en planten en groen vullen een aanvullende rol in het geheel. Juist door dit groen naar binnen te halen, creëer je je eigen oase van rust in deze gezellige, kleurrijke of witte ruimte.

Voor jou mag je interieur zijn van je excentrieke, zonnige karakter. De bohemian stijl is daarom enigszins extravagant: de aardse, helderwitte basiskleuren worden met felle, bonte kleuren gecombineerd. Die zie je bijvoorbeeld terug in vrolijke, unieke meubels. In dit interieur tref je een interessante mix van materialen, en planten en groen vullen een aanvullende rol in het geheel. Juist door dit groen naar binnen te halen, creëer je je eigen oase van rust in deze gezellige, kleurrijke ruimte.

Materialen die bij deze stijl passen

Deze stijl kent een mix van materialen, glad gestucte witte wanden en betonvloeren geschilderd in een natuurtint, maar ook (grof) hout, riet, kelims en bloemenstoffen.

Kleuren die bij deze stijl passen

De witte basis wordt gecombineerd met beton, terwijl linnen en hout aangevuld worden met bonte kleuren. Het zijn kleuren die passen bij een gemixt interieur met een subtiele hippie-look. Denk aan geel, rood, roze, oranje, blauw, groen maar ook bloemen- en ander prints. Ook mooi in deze stijl? Ton sur ton!

Accessoires die bij deze stijl passen

Vooral wereldse meubels en accessoires, verzameld uit allerlei uithoeken van de wereld. Poefjes, kussens, kelimkleden, wilde bloemen uit de natuur worden aangevuld met bijzondere accessoires die ieder een eigen verhaal van een bijzondere reis vertellen.

Zo ziet dat er in 2018 uit

benieuwd wat inhouse design voor jou kan betekenen?
maak nu een afspraak met annette


Adres

De Genestetstraat 7-11
1054 AW Amsterdam

Branding by Superfanfactory.nl